2014/02/05

We are family- London part. 3


Tokavika päivä Lontoossa edessä huomenna ja pakko myöntää, että fiilis on haikea! Kotiin on ihana tulla ja varsinkin nyt kun Helsingissä odottaa ihana asunto, jonka sisustusta pääsen taas seuraavan Helsingissä vietetyn viikon aikana miettimään! Mutta silti perinteinen haikeus on tullut mukaan kuvioihin, niinkuin yleensä viimeisten päivien aikana on tapana tulla. 

En edes osannut pysähtyä ja ajatella asiaa ennenkuin täällä, että olen viimeisen puolen vuoden aikana löytänyt elämääni niin monta ihanaa ihmistä vain ja ainoastaan työn ansiosta. Niin hassulta kun se tuntuukin, että vain muutaman parin viikon, pisimmillään parin kuukauden aikana reissuilla vietetyssä ajassa on ehtinyt löytää mielettömiä ystäviä ja uusiin työkavereihin, myymälään, kaupunkiin ja "uuteen arkeen" ehtii sopeutua melkein heti ja intensiivisen pariviikkoisen jälkeen poislähteminen tuntuu aina haikealta. Tällä hetkellä "työkoti" on siellä missä Home-osasto, myymälällä ei ole oikeastaan väliä ja ihania työkavereita löytää ympäri maailmaa. Kaikki kollegat tietää, että meidän yrityksessä ollaan yhtä isoa perhettä ja meikkis voi seisoa kliseisen, mutta niin todenmukaisen lauseen takana!

The same restless and melancholic feeling is here again. I have only couple days left here in London and I feel like I don't wanna leave yet! I realised just now, that in these past six months or so I've met so many amazing persons and only because of my work. I'm such a cliché, but it's true when they said that H&M is one big family. I feel the most luckiest person to be able to have all this friends around the world, love you all!

Lontoossa elämä on sujunut mukavasti ja omalla painollaan. Skotti- ja brittityttöjen kanssa koulutus on jatkunut mainiosti ja illat on mennyt aussiperheen kanssa Lontoon pubeissa iltaa istuen. Eilen illalla oltiin lähipubissa katsomassa Manchester City VS. Chelsea peliä ja voluumitaso pubissa oli korkea. Pubin tunnelma, Lontoo ja mahtava seura sai jopa minut innostumaan pelistä!

The past few days has been good, training is going well and in the evenings I've spent some time with my Australian family! Yesterday we went to this pub and watched Manchester City VS. Chelsea game.


Notting Hill, SoHo
Huomenna (tai varmaan jo tällä hetkellä) Lontoon metrossa alkaa 48 tuntia kestävä lakko. Kukaan ei osaa sanoa varmuudella, jääkö kaikki vuorot kulkematta vai väheneekö vain vuorojen määrä radikaalisti. Joka tapauksessa noin 3 miljoonaa ihmistä päivittäin kuljettava Lontoon metroverkosto tulee olemaan todella tukossa, tai sitten ne bussit, jolla kaikki yrittää liikkua.

Huomenillalla mennään porukalla viettämään minun vikaa iltaa johonkin hyvään raflaan ja torstai iltana olenkin puoli 12 illalla kotona Helsingissä. Lisää Lontoon turistikuvia ja kuulumisia vikoista päivistä tulossa siis varmasti myöhemmin, ihanaa viikon jatkoa muruset! xx

PS. Instagram päivittyy blogia useammin, joten reaaliaikaiseen tunnelmaan pääset mukaan klikkaamalla alempana olevaa linkkiä ja seuraamalla siellä!

Tomorrow we will have a dinner together, since it's my last evening here in London. I might not have any time to write anything in here anymore, so more London pictures coming up soon when I get back home!
Have a lovely week guys, xxx!

PS. Remember to follow me on Instagram. It so much easier to download pictures in there than do a post in here, so you'll definitely be able to get the updates in real time! You can start to follow me from link down belowe.

Instagram


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti