2013/12/10

Next stop






Seuraavan reissun kohde on jo tiedossa, tammikuussa otan suunnaksi Kiinan ja tarkemmin sanottuna Shanghain. Tänään kävin täyttämässä neljäsivuisen viisumihakemuksen Kiinaan, jossa kysyttiin lähiomaisten nimien ja koulutuksien lisäksi muunmuassa omaa nimeä kiinaksi, sekä hakemukseen vaadittiin myös virallinen kutsu Shanghain head officelle paikalliselta henkilöltä yrityksen vesileimoineen kaikkineen. Tällä kertaa olen reissussa vaan viikon ja kyseessä on koulutusreissu, kouluttaja kun oli helpompi lähettää Kiinaan kun koulutettavat Suomeen viisumirumban takia!

Lennot varataan lähipäivinä, mutta tarkoitus olisi lähteä 4. tammikuuta ja paluu Suomeen olisi 11. tammikuuta. Ilmeisesti tulen myös käymään Shanghain lähellä olevassa kaupungissa, jonka nimeä kukaan ei osannut lausua oikein, minkä takia paikan googlettaminen osoittautui mahdottomaksi sillä jokaisen nimen lausumisyrityksen yhteydessä lausuttuja c-, h-, ja z- kirjaimia löytyi varmaan viidestä Shanghain vierestä sijaitsevasta suuremmasta kaupungista. Jännityksellä siis odotellaan, mitä virallinen kutsu paljastaa!

Aasiassa olen käynyt kerran aikaisemmin Etelä-Koreassa, joten Kiinaa odotellaan innolla! Mikäli Shanghaista on matkakokemuksia saa kertoa vapaasti ja katsotaan, mitä viikossa ehdin toteuttaa!

Next stop, Shanghai! I'm leaving on 4th of January and coming back already on 11th so I have only one week there but I promise, that I'll do plenty of posts from Shanghai too! If anyone has any tips for Shanghai feel free to share, I'll try to explore as much as possible on a short time that I have there!

Stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti