2014/05/09

Melbourne

Iltaa kuomat!

Melbournessa ollaan ja fiilis on mahtava!!

12h lento Singaporeen meni kun siivillä (heheh)! Kone oli puoliksi tyhjä ja lähes jokainen valtasi itselleen vähintään kaksi penkkiä, itseni mukaan lukien. Pitkillä lennointa raskainta on yleensä tilanahtaus, nukkumisasennon jatkuva hakeminen ja vessassa käyminen (tai sinne pääseminen). Tällä kertaa mikään edellä mainituista ei tuottanut ongelmia, nukkuminen onnistui pitkällään jalat ylhäällä ja vessassa sai rampata niin usein kun halusi ilman, että vieruskaveri häiriintyisi. Nukuinkin makoisat 8h putkeen eikä väsymyksestä ollut tietoakaan!

Jääkaffella Singaporen kentällä, eka kolmesta haha. Enjoying the first of three Starbuck's coffees on the airport haha.
Koneen laskeutuessa saatiin ihailla Singaporen pilvenpiirtäjiä horisontissa ja koneesta ulos päästyämme kasvoille iski 30 asteen lämpö ja kosteus- harmi, ettei itse kohteessa ole ihan niin lämmin! Kentälle päästyämme opastin Singaporen koneessa lentänyttä ruotsalaisnaista löytämään oman terminaalinsa ja porttinsa. Nainen oli matkalla tyttärensä luo Balille ja matkusti ensimmäistä kertaa yksin ja oli ihan hädissään- kommunikointi sujui sujuvasti naisen puhuessa ruotsia ja minun englantia. Kiitos vaan Dittelle ja Sofialle minun ruosteessa olleen ruotsinkielen taidon treenaamisesta, puss!

Odottelu Singaporessa meni mukavasti lentokentän ulkoterassilla. Lämpömittari näytti illalla vielä +28 ja kuuman kosteassa puutarhassa istuessa Starbucksin kahvia nautiskellen ei ollut yhtään hullumpaa odotella seuraavaa lentoa!

Seuraava lento Singaporesta Melbourneen olikin kestoltaan vaan kahdeksan tuntia ja nyt on pakko vähän hehkuttaa Qantas Airwaysia! Ruokavaihtoehtoja lennolla oli jopa kolme (ja jos lentokoneruuasta voi sanoa niin tää oli HYVÄÄ!), tarjotut viinit ja oluet kaikki australialaisia ja pitkin lentoa tarjoiltiin tuoreita hedelmiä kunnes olikin jo aamupalan vuoro. Tiesi myös tulleensa aussien keskelle kun heti koneeseen päästyämme nauro raikoi ja toisilleen tuntemattomat vieruskaverit alkoivat heittää keskenään läppää- asioita, joita harvoin pääsee todistamaan lentokoneessa suomalaisten keskuudessa. Omalla kohdallani kävi taas kerran tuuri, kun viereinen paikka jäi tyhjäksi ja taas sain levittäytyä koko penkkirivin leveydelle vaikken lennolla yhtään nukkunutkaan!

Quick update from Melbourne, I'm finally here!  My flight from Helsinki was AMAZING, the plane was half empty and I had two seats just for myself. I slept 8 hours straight, laying on the seats and woke up feeling like a newborn! This is how you should always have your long distance flights! After landing to Singapore I helped one swedish lady from my flight to find her terminal and gate- she was traveling by herself for the first time to see her daughter in Bali and was so nervous! Our communication was smooth since she talked in swedish and I answered in english! Finally I ended up walking her down to the skytrain so she could change her terminal. So thanks to Ditte and Sofia of making me practice my swedish- it was useful, AGAIN! Puss!

My luck continued for the next flight cause I had two seats again just for me! Even I didn't slept at all it was much more comfy to lay on the seats watching movies, than the usual way. When I arrived to the hotel I went straight to breakfast and after that I haven't done much else than just slept, hah. Tomorrow I'll finally get to see Essi, she was in Sydney today and by that time she arrives I'm probably already sleeping, haha. 

Ekat näkymät Melbournesta taksin kyydistä aamuauringon noustessa. First views of the city.
Perille päästyäni en ole tehnyt juurikaan muuta kun nukkunut! Sen verran jaksoin olla hereillä, että kävin kävelemässä hotellin lähiympäristössä ja muunmuassa tsekkaamassa myymälän ulkoapäin, jonka jälkeen kiirehdinkin takasin sänkyyn ja kohta voikin jo siirtyä yöunille, hah!

Huomenna ja sunnuntaina on siis vapaat edessä ja hyvien yöunien ja aamupalan jälkeen treffataan vihdoin Essin kanssa. <3 Essi oli tämän päivän Sydneyssä ja tulee vasta illalla Melbourneen, itse olen todennäköisesti siihen aikaan ollut jo hyvän aikaa nukkumassa!

Palataan siis astioille huomenna, ekan hereillä vietetyn Australia-päivän jälkeen!

Hyvää viikonlopun alkua muruset, pus!

I have tomorrow and Sunday off and I'll def write something tomorrow evening!

Enjoy your weekends honeys! xxx



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti