2013/11/12

"As I returned to New Orleans, and as soon as I smelled the air, I knew I was home. It was rich, almost sweet, like the scent of jasmine and roses around our old courtyard. I walked the streets, savoring that long lost perfume." Anne Rice

Tämän viikon kotimyymälän kotikatu ja aamuaurinko.
Takana taas yksi antoisa työpäivä NOLA:ssa, ja mikä ilon ja riemun päivä tänään olikaan! Vihdoin ensimmäistä kertaa yli neljään viikkoon pääsin käsiksi tuotteisiin ja miten iloiseksi voi ihminen tullakaan siitä, että pääsee henkaroimaan tyynynpäällisiä ja viikkamaan pyyhkeitä! Päivällä sain flashbackin vuoden takaisista työpäivistä Homen alkutaipaleelta, kun en malttanut pitää vessa- tai juomataukoja sillä olin liian innoissani keskeyttämään työnteon ja tänään kaverit alkoivat huutelemaan puoli kahden maissa, että pitäisikö pitää lounastauko jossain välissä ja työt oli aloitettu jo seiskalta. Sen lisäksi, että päivä oli antoisa ounastelen, että raksasta tulee tähän astisista rankin ikinä sillä aikaa on kuusi päivää vähemmän kun normaalisti ja kaikki muut ovat tietystikin koulutettavia, kun on kyseessä ensimmäinen Home-osasto koko maassa.  Mutta kyllä tästä selvitään ja otetaan tämäkin opetuksena- aina ei voi tehdä täydellistä lopputulosta, vaikka kuinka haluaisi ja joskus on kestettävä se, että tekee parhaansa olosuhteisiin nähden.

Ensimmäistä kertaa koko reissun aikana, alan nukkumaan lihakset hellänä- täällä ollaan asenneltu niitä kuuluisia seinäbokseja ja tällä kertaa ilman miehistä apuvoimaa-terkkuja sinne Suomeen, että täällä ikävöidään taas! Toivon, että kykenen pesemään hiukseni huomenaamulla suihkussa (käsien nostaminen voi sattua yllättävän paljon), mutta jo oli aikakin. Kipeät lihakset ja likainen ja pölyinen olo vaan kertovat, että hommia on tehty!

Tässä tunnelmia lauantailta ranskalaisilta kortteleilta. Nyt en enää ymmärrä, miten pystyin olemaan muka kyllästynyt täällä alati soivaan katumusiikkiin. Kuvitelkaa musiikin lisäksi NOLAn kuuma aurinko lämmittämään ihoa ja ympärille turistipariskuntia tanssahtelemaan musiikin tahtiin- mahtavaa, sanon minä.

                               

EDIT: Kolleegan facebookista bongattu video, mahtavaa huumoria (ja täyttä totta :D) visualistin työstä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti