2013/11/08

D.C. DAYS 3-5

Täällä on viime päivien aikana päästyi vihdoin taas hommiin ja koettu pientä uutta kulttuurishokin tulemista työtapojen suhteen, joka jaksaa yllättää meitä vielä kolmannessakin kaupungissa. Kun me skandit halutaan tehdä kaikki yleensä hyvin organisoidusti ja hallitusti, amerikkalaisten yhteishenki ja "kaikki yhdessä"-tekeminen saattaa mennä välillä äärimmäisyyksiin kun yhtä asiaa on tekemässä 20 eri ihmistä, mistä tulee enimmäkseen juoksemista, törmäilyä ja tavaroitten lentelemistä. Olen itse joutunut muutaman kerran poistumaan esim. kuorman vastaanottamisesta paikalta, sillä koko tilanne on vaikuttanut hyvin koomiselta ja helposti nauravaisena ihmisinä ollaan Ditten kanssa saatu psyykattua toisemme hysteeriseen nauruun tilannetta katsellessa. Mutta kukin tyylillään ja tyylihän on vapaa!
Välipalaa raksakansalle. Maassa maan tavalla
Tämän 45 minuuttia kestäneen, kolmen ryhmän kokeilun vaatineen laatikon seinälle laittaminen sai yllättäen minut ja Diten taas kerran naurun partaalle ja ikävöimään raksamiehiä koti-Suomessa (ja Baltiassa)!
Viikon aikana perinteeksi muodostunut lounaspaikka, pikaruoka meksikolainen Chipotle. Burrito Bowl oli törkeän hyvää!/Our daily lunch in Chipotle. Burrito Bowl was so good!
Georgetown Love Story drinkit Michaelin kanssa Unumissa keskiviikkona. 
Työn ulkopuolella ollaan nautittu ihanasta syyssäästä auringon paisteessa ja +20 asteessa D.C:n kaduilla sekä syöty hyvää ruokaa ja naurettu paljon. Meidän ihana Michael- visualisti NYCistä, joka oli meillä jo NOLA:ssa koulutuksessa tuli myös D.C:hen- on sulautunut hyvin meidän omalaatuiseen ja nauravaiseen tiimiin ja ollaankin hengattu tiiviisti kolmestaan lähes 24/7. Ditte ja Michael jää molemmat tänne ja minä lähden huomenaamulla takaisin kohti etelää ja meillä oli haikeat hyvästit, mutta Ditten kanssa nähdään jo joulukuussa ja Michaelin kanssa ehkäpä ensi keväänä!

We have been having perfect fall weathers with sun and +20 degrees here in D.C, while enjoying good food and even better company. Our small, crazy Home-team has a old/new member Michael, a VM from New York who was also with us in New Orleans and we have been spending our days with full of laugh together. Ditte and Michael will both stay here and I'm so sad that I have to leave this guys here and go to New Orleans without my sweeties!

Maisemia työmatkalta tämän viikon "kotikadulta", aamuisesta Georgetownista. Kai jo mainitsin, että Georgetown on ihana?
Täällä on tavarat pakattu ja viikko viikolta pakkaaminen alkaa sujua yhä nopeammin, se kun on ollut kuitenkin yksi viikottainen rutiini viimeisen reilun kuukauden ajan. Nt alan orientoitumaan takaisin shortsikeleihin ja valmistautumaan henkisesti katuesiintyjien, musiikin ja to go-drinkkien ja niiden nauttijoiden yliannostukseen. Lento lähtee huomenna 11.45 AM kohti Minneapolista ja olen perillä NOLA:ssa vaille kuusi, lentokoneessa tulee vietettyä huomenna taas mukavasti reilu kuusi tuntia!

Ditte, Michael ja D.C, minulla on ikävä teitä jo nyt! <3

Pusuja ja terkkuja kotiin ja ihanaa viikonlopun alkua kaikille! xx

I'm already done with my packing and every week it goes smoother and faster, but I've been practicing that weekly for the past 4 weeks so no wonder. Now I'll start preparing my self back to New Orleans-mood, so I will be ready to wear t-shirts and shorts again and I'll be able to take all the music, entertainment, to go-drinks and everything without having an overdose. My flight leaves 11.45 AM and I'll fly trough Minneapolis and after 6 hours flying I'll be in NOLA again.


Ditte, Michael and D.C., I miss you already!! <3

Kisses back home and have a lovely weekend sweeties! xx 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti