2013/11/14

Georgetown Love Story

Koska päivässä ei riitä tällä hetkellä aikaa syömiseen eikä blogikirjottamiseen on kätevää, että arkistosta löytyy muutama valmiiksi kirjoitettu juttu, tällä kertaa D.C:stä. Palataan reaaliaikaisten kuulumisten kanssa perjantaina!

Viimeisenä D.C.-päivänä vietin vapaapäiväni Georgetownin ihanilla kaduilla. Georgetownista löytyy niin kauppojen, raflojen ja suloisten vanhojen rakennuksien lisäksi muunmuassa vanha kanaali sekä varmasti D.C:n kauneimmat omakotitalot.

Cause it seems that I don't have enough time to either eat or write blog post's during the day, its a good thing that I have something on my archives! 

Some pictures from Georgetown, where I was spending my last day, and day off in D.C. 
Kaikista suurimmat ja kauneimmat talot olivat aitojen takana ja kurkkiminen onnistui, mutta kuvien ottaminen ei. Jospa tässä kuvapläjäyksessä olisi kuitenkin tarpeeksi ihasteltavaa, livenä maisemat oli ainakin mahtavia ja ihanan erilaisia NOLAan ja NYCiin verrattuna.

The biggest and most beautiful houses were behind fences, and it was too hard to take pictures for you guys. Anyways, all the houses were really cute and so different from NOLA and NYC style.
Wisconsin Avenuelta ja sen läheisyydestä löytyy lähes "kaikki" kaupat, jonka lisäksi alueella on paljon pienempiä, yksityisiä kauppoja ja ainakin sisustusliikkeiden valikoima oli mieletön. Ainoat liikkeet, mitä Georgetownista ei löytynyt oli Victoria's Secret, Forever 21, Macy's ja kalliimpia Burberryä, Vuittonia yms, jotka löytyivät sitten muualta kaupungista. Raflojen puolesta tarjonta oli hyvä ja niinkuin aiemmin jo mainitsin, syötiin täällä ainakin tähän asti reissun parhaat annokset ja viinit.

There was almost every store on Wisconsin Avenue you could possibly need, except VS, Forever 21, Macy's and some of the more expensive ones like Burberry, Vuitton etc. that were on the other parts of the city. Like I'd already mentioned, there were really many nice restaurants in Georgetown and we had our best food experience so far on this trip in Georgetown!
Kanaalin varrella meni koko matkalta polku, sekä alkupäässä sen varrella oli kahviloita ja ravintoloita kanaalinäkymällä. Harmi, että löysin kanaalin vasta vikana päivänä ja itseasiassa ihan sattumalta. Raflat olisi ollut varmasti kivoja näillä näkymillä!

D.C:ssä käydessä on tietty nähtävä kaikki pakolliset nähtävyydet, mutta suosittelen ehdottomasti käymään Georgetownin kaupunginosassa sillä se on ehdottomasti persoonallisinta antia, mitä kaupungilla on tarjota. Georgetown menikin heittämällä yhdeksi suosikiksi koko matkan aikana olleista jutuista, mikä oli yllättävää, sillä se oli täysin päinvastaista kun mitä kuvitelmat D.C:stä etukäteen oli!

Georgetown Love Storyt Michaelin kanssa vikan illan jälkeen./ Having Georgetown Love Story-drinks with Michael

I found this canal accidentally while I was wondering around and I'm so glad, that I did. It had this path that went all the way beside the canal and on the beginning there were some restaurants and coffee shops with nice canal views. 

When you go to D.C., you of course have to see every "must see" tourist attractions but I warmly recommend to go and take a lot of time to wonder around in Georgetown. It's easily one of the areas on the city that has biggest personality on it. For me, Georgetown was one of my favorite places during this whole two months trip which surprised me a lot, cause I wasn't expecting anything like that from D.C.

2 kommenttia:

  1. Ihania maisemia!!! Tiesitkö, että Bill Clinton on käynyt Georgetown Universityn ja niin on myöskin Bradley Cooper! Bradleyn vanhat kotikulmat siis:D

    VastaaPoista
  2. Haha en!! Tästä tekstistä siis puuttu se yleissivistävä, opettavainen osuus selvästikin! :D Ja niiin on! Mä yllätyin, miten kiva se oli. Voisin jopa asua siellä!!

    VastaaPoista