2013/11/16

Pretty in black and white

Täällä aletaan valmistautua parin tunnin päästä alkavaan VIP-iltaan ja innostus on katossa! Saimme eilen tietää, että Blake Lively ja Emma Roberts tulevat VIP-iltaan ja minä tietenkin aloin salaa toivomaan (lue: minä ja Vince alettiin kiljumaan Evan Petersiä, Jessica Langea ja Ryan Reynoldsia aveceiksi), että naiset ilmestyisivät juhliin kumppaneidensa, Evan Petersin ja Ryan Reynoldsin kanssa (toimitus huomauttaa: googleta tässä välissä kuvat molemmista miehistä muistutuksena ja saadaksesi oikeanlaisen lukuinnostuksen päälle). Löysin juuri kuvia Ryan Reynoldsista New Orleansin lentokentältä eiliseltä ja Evan Peters on kaupungissa American Horror Storyn kuvausten takia, joten so far so good!! Ja jotta en menetä uskottavuuttani ammatillisessa mielessä, olen tottakai äärettömän innoissani VIP-illasta ja avajaisista noin muutenkin!

Koska tämä viikko on menty muutaman tunnin yöunilla ei ole kuulumisille jäänyt aikaa, mutta nautiskelkaa taas kerran vähän vanhempaa kuvamatskua, tällä kertaa niinkin kaukaa kuin reilun kuukauden takaiselta Puolan visiitiltä! 

Palataan huomenna/sunnuntaina VIP-illan ja avajaistunnelmien kanssa. Nyt alan pohtimaan, miten saan salakuljetettua kameran myymälän puolelle. Ihanaa viikonloppua! xx


Tässä kuvapläjäys Poznanista viikon aikana puhelimeen tallentuneista kuvista. Mustavalkoisuus sopi niin kivasti kaupungin maisemaan, että innostuin muokkaamaan useammankin kuvan, olkaas hyvät!

Couple pics from the week in Poznan. The city views and black and white goes so nicely together! 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti