2013/11/09

New Orleans vol. 2

Täällä ollaan taas! Sain esimakua New Orleansista jo lentokoneessa, kun about 3/4 matkustajista oli tulossa tänne joko synttärijuhlien tai polttareiden takia ja alkoholitarjoiluiden jälkeen biletunnelma alkoi nostaa päätään! Juttelin koneessa miespariskunnan kanssa, jotka kauhistelivat, miten kukaan voi lähettää minut työreissulle NOLAan perjantaina ja olettaa minun olevan työkuntoinen lauantaina ja sain samalla kutsun 50-vuotis synttäribileisiin, joihin 20 hengen synttäriporukka koneesta oli menossa.

Keskusta oli taksilla Canal Streetille saapuessani täysin tukossa ja taksikuski kertoi liikenteen olleen tälläistä koko päivän, sillä Obama on kaupungissa. Myöhemmin illalla bongasinkin Obaman "saattueen" Canal Streetillä hotellihuoneen ikkunan alla ja oli ironista, että lensin D.C:stä ja näin presidenttisaattueen kymmenien poliisiautojen ja moottoripyörien kanssa täällä!


Hotellille saapuessani respa ilmoitti, ettei huonettani ole maksettu ja miten haluaisin sen maksaa. Huone maksoi reilu 500 dollaria yöltä ja ensiksi respa oli sitä mieltä, että mikäli en maksa huonetta hän ei anna minun tsekkautua sisään ja tuloksettoman puhelinsoittelun, hetkellisen panikoinnin ja haluan kotiin-surkuttelun jälkeen keräsin itseni ja puhuin huoneen yhdeksi yöksi ilman maksua. Myöhemmin sain myös selvitettyä matkatoimiston 24/7 palvelunumeron ja toivotaan asian olevan huomenaamulla kunnossa, ettei tarvitse lähteä etsimään toista hotellia!

Hotelli sijaitsee siis Canal Streetillä ja on valtava. Huoneita hotellissa on 1300 ja alakerrasta löytyy Starbucksin lisäksi kolme eri ravintolaa. Hotellihuoneet on jaettu neljään eri siipeen ja hienoimmat näkymät löytyy River Towerista ja Canal Towerista, joista ensimmäisesen siiven huoneista on kaikista Missisippi-näkymät ja jälkimmäisistä näkymät Canal Streetille. Oman huoneeni sain 24. kerroksesta ja jälleen kerran kahdella king size-kokoisella sängyllä (yksi riittäisi vallan mainiosti) ja ihanalla Canal Street näkymällä! Huoneessa on koko seinän mittaiset ikkunat kahdella seinällä ja lähes panoraamanäkymä New Orleansista iltavalaistuksessa helpotti koti-ikävää lähikaupan punkkua hotellin sängyssä nauttiessa (kuulostaapa ikävältä perjantailta :D ).

Huomenna treffaan NOLA:n aluevisualistin lähi-Starbucksissa ja odotan mielenkiinnolla, mikä tilanne raksalla on ja mikä action plan me kehitetään! Palaillaan huomenna uusien kuulumisten kera, voin taas sekoittaa pakkaa sopivasti julkaisemalla muutamia juttuja NYC:istä ja D.C:stä myös välissä!

Leppoisaa lauantaita ja rakkautta ihanille murusille New Orleansista. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti