2013/10/25

Change of plans

Ihanaa huomenta, iltaa ja yötä NOLAsta!

Aamu alkoi tuttuun tapaan aurinkoisella kävelymatkalla töihin Starbucksin jääkahvi kourassa. Kun koko Home-tiimi oli saapunut paikalle, keräännyimme lounashuoneeseen aamumeetingiä varten. 5 minuutin päästä saimme kuulla tämän päivän olevan viimeinen työpäivämme New Orleansissa ja raksan myöhästyvän vähintään parilla viikolla. Viiteen mennessä kaikkien pitäisi olla ulos rakennuksesta, jotta raksamiehet saavat työrauhan ja huomenna kaikkien matkalla kotiin. Tässä vaiheessa minä ja Ditte tuijotettiin Briannaa kirjaimellisesti suu auki ja ilmotettiin piiloutuvamme myymälään, ettei meitä lähetettäisi kotiin.

Hetken päästä saimme kuulla, että meillä olisi muutama vaihtoehto, minne mennä ennen Washingtonin raksan alkamista. Tytöt olivat selvittäneet, että saisimme valita länsirannikon, Chicagon ja New Yorkin väliltä ja lähtö olisi ylihuomenna. Minä ja Ditte kikateltiin epäuskoisena ja parin minuutin pohdinnan jälkeen ilmoitettiin haluavamme länsirannikolle ja tytöt sanoivat ottavansa yhteyttä San Fransiscoon ja Orange Countyyn ja ilmoittavansa meille, mitä teemme ja missä. Tässä vaiheessa minä ja Dustin (yksi meidän visualisti koulutettavista, joka on syntynyt ja asunut koko elämänsä Orange Countyssa) alettiin jo suunnittelemaan, mitä tehdä ja missä kaikkialla käydä.

Hetken päästä meidät kutsuttiin takaisin ja kuultiin, ettei länsirannikolle meno onnistuisikaan, koska kaikki areavisualistit ovat ensi viikon reissun päällä ja muuten meidän länsirannikon visiitti olisi ollut pelkästään myymälöissä hengailua. Tytöt kysyivät oltaisiinko ihan kamalan harmissaan, jos lähdettäisiin New Yorkiin ylihuomenna ja oltaisiin siellä reilu viikko (kamalin rangaistus ikinä, tottakai ollaan!), jonka jälkeen mentäisiin suunnitelmien mukaan Washingtoniin. Toisen meistä pitäisi tulla myös tänne 9.11 rakentamaan myymälä loppuun ja toinen meistä jäisi Washingtoniin, sillä molempien myymälöiden avajaiset ovat samana päivänä. Sovittiin yhdessä tuumin, että Ditte jää Washingtoniin ja minä tulen vielä kahdeksi viikoksi NOLAan.




Ylihuomenna otamme siis suunnaksi NYCin (!!!!!) ja ensi viikko ollaan töissä 34th streetillä 5th ja 6th avenuen välissä Broadwayllä, myymälän raksalla!!!!!! Me oltiin ensiksi vähän pettyneitä kun kuultiin, ettei päästäkään Californiaan kunnes tajuttiin olevamme ihan idiootteja ja nyt me ei malteta odottaa, että päästään viettämään viikko NYCissä!!

Koska innostukseltani en pysty muuhun (ja en kehtaa käyttää enemmän huutomerkkejä), lähden suihkun kautta syömään maailman parasta seafoodia ja huomenna vietämme vikan yhteisen päivän NOLAssa plantaasitourilla ja ihanan kuumasta säästä nauttien.

Palaillaan muruset. <3


Change of plans. The day after tomorrow we are off to New York!!!

6 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä maailman huipuin työ! :-))

    VastaaPoista
  2. Ei vitsi kuin siistii pääset ku pääsetki Nyciin mut mä olin ihan varma et se Home tulee siihen Fifth Avenuelle johon rakennetaan uutta H&Mää siihen johonki 50 kadun kulmille! Siihen tulee joku viis kerroksinen:D Muutama uus H&M viel tarvittiinki lisää:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää ei oo viel Home, mennään vaatepuolen raksalle viikoks! Mutta Home tulee ens keväänä, avajaispäivämäärä ja myymälä ei oo viel julkisia, mutta et oo välttis ihan hirveen väärässä sijainnista. ;)

      Ja oon niiiin innoissani!

      Poista
    2. Hehhe kävelin siitä ohi ja siinä oli että haetaan työntekijöitä että hakemukset tänne pitäisköhän vaihtaa alaa ja laittaa hakemus=)))

      Poista
    3. Laita niin voidaan ens keväänä olla taas samassa myymälässä. :DDD

      Poista