2013/10/30

H&M loves Times Square

Ensimmäinen kokonainen päivä NYCissä lähenee loppuaan ja työ ja shoppailu sai meidät vihdoin tajuamaan, että me ollaan täällä!!

Aamu alkoi tehokkaalla hyötyliikuntatreenillä kun pelattiin Ditten kanssa "Suunnista omalle H&M:lle"-peliä, koska onhan aamut ilman sitä ihan tylsiä! Hieman taustaa avatakseni, saatiin siis New Orleansista lähtiessä ohjeeksi, että raksa on 5th ja 6th avenuen välissä ja ihan Victorias Secretin vieressä. Luulin tietäväni myymälän ja eilen illalla sinne mentäessämme oltiin yllättyneitä, että myymälällä ei ollutkaan alkanut vielä re-building ja mietittiin mitä tullaan loppuviikko tekemään. Tänään aamulla hotellilla treffatessamme Ditte sanoi löytäneensä laukustaan lapun, jossa myymälän osoitteena oli 44th street, 5th ja 6th avenuen välissä (tämä saa meidät kuulostamaan kamalan epäorganisoiduilta, mitä me ei edes oikeasti olla!). Naureskeltiin Starbucksin aamukahvit käsissämme, että onneksi Ditte löysi osoitteen ja kävipäs hassusti, että toinen myymälä kävi niin hyvin kuvaukseen, sillä meillä ei ollut kenenkään puhelinnumeroa kelle soittaa, jos oltaisiin menty väärälle myymälälle. 44th streetille mentäessämme huomattiin, ettei sieltä löytynyt yhtäkään H&M:n myymälää eikä sen vähempää raksaakaan. Niinpä lähdettiin juoksujalkaa kohti 34th streetiä ja eilen löydettyä myymälää kohti. Matkalla ymmärrettiin myös, miksi New Yorkilaiset ovat aina kiireisiä ja kireän näköisiä- aamuruuhkassa Manhattanilla käveleminen kiireessä on tuskallista ja mahdotonta. 

Tämän viikon kotimyymälä.
Myymälään sisälle päästessämme kysyttiin ensimmäiseltä vastaantulevalta, onko myymälässä alkamassa re-building ja onko kukaan nähnyt Heather nimistä tyttöä, joka meidän piti aamuysiltä tämän "Suunnista omalle H&M:lle"-myymälän edessä tavata. Myyjät pudistelivat päätään ja sanoivat, että "ainoat" raksat NYCistä löytyy tällä hetkellä 5th avenuelta, jossa raksoja oli kaksi kappaletta sekä yksi Times Squarelta. Uusien vihjeiden saattelemana jatkoimme hikipisaroihin ja juoksuaskeliin yltänyttä suunnistuspeliä ja päätimme yrittää lähinnä olevaa, eli Times Squaren raksaa. Times Squarelle ennätettyämme myymälän edusta oli turisti- ja ihmislaumaa lukuunottamatta tyhjä ja kävelimme sisään kysellen, "Onko kukaan nähnyt Heatheria?" (aamun toinen peli, en osaa vieläkään päättää kumpi peleistä oli jännempi). Myymälän kolme valtavaa kerrosta läpi kahlatessamme löysimme Heatherin ja bonuspalkintona saimme myös kuulla olevamme oikeassa myymälässä! Aikaakaan ei mennyt kuin 40 minuuttia ja käveltyjä korttelinvälejä Manhattanin aamuruuhkassa noin 28. Piirtäisin reitin kartalle ja näyttäisin sen teille, jotta saisitte paremman idean koko ylläolevasta tekstistä, mutta olkoot.

Myymälässä oli tällä hetkellä ainoastaan kaksi visualistia vastaanottamassa kalusteita, nukkeja tms., sekä rakentamassa seinäjärjestelmiä ja tekemässä layoutia. Aloimme purkamaan saapuneita kalusteita ja displaytavaroita yhdessä visualistien,  Damienin ja Carlosin kanssa ja fiilistelimme samalla myymälää (siitä kohta lisää). Meillä oli mielettömän hauskaa ja Dominikaanisista kotoisin olevat pojat puhuivat minulle puolet ajasta espanjaa (älkää kysykö) ja kutsuivat Ditteä latino-äidiksi. Päivän päätteeksi oltiin saatu purettua kaikki saapunut tavara, tehty layout, seinäjärjestelmät ja koko yläkerta oli valmiina vaatteiden tuloa varten! Huomenna päästään kakkoskerroksen kimppuun, kun raksamiehet ovat lopettaneet hommat ja kakkoskerroksessa on ylipäätään mahdollista työskennellä.
Myymälä sijaitsee siis Times Squarella ja on kolmikerroksinen. Koska en voi julkaista kuvamateriaalia, kerron teille muutamasta suht siististä jutusta, joita myymälään tulee. Ensimmäisen ja toisen kerroksen välille tulee välikerros, johon tulee lounge-tila sohvineen ja iPadeineen/iPodeineen, jossa on mukava hengailla kavereiden/tyttökaverin/vaimon/lasten shoppaillessa. Myymälän yksi seinä on yhtä isoa screeniä ja musiikkivideoiden, catwalk-videoiden ja H&M:n omien videoiden lisäksi siihen voi saada myös oman asukuvan ottamalla itsestään kuvan sovituskopeilla, jonka jälkeen kuva ilmestyy kolmen kerroksen kokoiselle screenille. Kaikkien ihanien lattiamateriaalien, seinätapettien, lamppujen ja kalusteiden lisäksi myymälän yläkerran lastenosastolta löytyy karuselli valkoisine hevosineen kaikkineen. Avajaisten jälkeen myymälä tulee olemaan auki kello kahteen asti yöllä ja henkilökuntaa tulee olemaan töissä aamuviidestä kolmeen asti yöllä. Sellainen raksa siis täällä! On varmaan sanomattakin selvää, että ollaan nöyrän onnellisia siitä, että päästiin raksalle edes viikoksi, koska tämä on varmasti ainoa laatuaan meidän työuralla. En keksi sanoja, miten kiitollinen tästä kaikesta voin olla!

Huomenaamulla aloitetaan hommat kuudelta, joten hyppään peiton alle ja palailen toivottavasti huomenna uusien kuvien ja tarinoiden kera. 

Palaillaan pian, muruset! xx

Translation coming sweeties!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti